مصرف بیش از حد نمک می‌تواند پیامدهای جدی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد. سدیم موجود در نمک اگر بیش از نیاز بدن مصرف شود، موجب افزایش فشار خون می‌شود که این امر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه را افزایش می‌دهد. همچنین، نمک زیاد ممکن است باعث احتباس آب […]

مصرف بیش از حد نمک می‌تواند پیامدهای جدی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد. سدیم موجود در نمک اگر بیش از نیاز بدن مصرف شود، موجب افزایش فشار خون می‌شود که این امر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه را افزایش می‌دهد. همچنین، نمک زیاد ممکن است باعث احتباس آب در بدن، ورم و حتی اختلال در عملکرد استخوان‌ها و کلیه‌ها شود. سازمان‌های بهداشتی توصیه می‌کنند روزانه بیش از ۵ گرم نمک (معادل یک قاشق چای‌خوری) مصرف نشود. کاهش مصرف غذاهای فرآوری‌شده و استفاده از ادویه‌ها و سبزیجات تازه برای طعم‌دار کردن غذا می‌تواند به کاهش مصرف نمک کمک کند.